Spring til indhold

Om Eksportrådet i Sverige

Eksportrådet på den danske ambassade i Stockholm står klar til at hjælpe danske virksomheder ind på det svenske marked.

Sverige er Danmarks næststørste eksportmarked, og målt på eksport per indbygger, er Sverige det største eksportmarked for danske virksomheder.

En af grundene til eksportsuccessen er Sveriges geografiske nærhed til Danmark og ensartede forbrugsmønstre. Mange siger populært, at sælger noget i Danmark sælger det også i Sverige. Dette er også sandt, men der er dog en række forskelle mellem de to markeder, herunder forskelle mellem dansk og svensk forretningskultur, som man ikke må undervurdere.

I Eksportrådet på ambassaden hjælper vi danske virksomheder med at komme ind på det svenske marked, vi rådgiver om forhold på markedet og skaber kontakt til potentielle kunder og partnere. Vores vision er at skabe afgørende værdi for de virksomheder vi hjælper og dermed være den mest relevante og kvalificerede samarbejdspartner for danske virksomheder, som ønsker adgang til det svenske marked. Vores rådgivning bygger på en mangeårig erfaring fra både svensk og dansk erhvervsliv, vores lokale tilstedeværelse og indgående kendskab til det svenske marked og svensk forretningskultur, og et stærkt netværk på det svenske marked.

Hvis du vil læse om vores ydelser, så klik her

Hvis du vil kontakte os, så klik her

""