Spring til indhold

Dansk fællesstand på Elmia Subcontractor 2015

Mød de vigtigste aktører inden for underleverandørindustrien, når den danske ambassade i Stockholm og Center for Underleverandører (CFU) igen i år arrangerer dansk fællesstand på Elmia Subcontractor

Den danske ambassade i Stockholm og CFU arrangerer en dansk fællesstand på Elmia Subcontractor 2015. Messen er Nordeuropas største for underleverandører og det helt rigtige sted at være, hvis man som dansk underleverandør vil ind på det svenske marked. Fællesstanden har været en afgørende døråbner til det svenske marked for mange danske underleverandører. Erfaringerne viser, at de danske underleverandører er populære i Sverige, og at mange danske udstillere får kontakter til fremtidige kunder med hjem fra messen.

Elmia Subcontractor giver en enestående chance for på kort tid at møde mange og centrale beslutningstagere inden for underleverandørindustrien. På messen skabes kontakter mellem de ca. 1.200 udstillere fra 30 forskellige lande og mere end 15.000 besøgende. Disse kontakter vurderes at føre til forretninger på omkring 18 mia. svenske kroner.

I år har den danske fællesstand samlet 22 virksomheder med individuelle virksomhedsprofiler, kernekompetencer og referencer. Du kan læse mere om dem i vores katalog.

Elmia Subcontractor
10.- 13. november 2015
Jönköping, Sverige
Dansk fællesstand: Hal B, blokkene B05/10 og B06/10.

Vil du vide mere om den danske fællesstand?
Se udstillerkataloget 2015 eller kontakt Commercial Advisor, René George Jensen, på +46 (0) 8 406 75 00 / reneje@um.dkSeneste nyt

    Se alle