Spring til indhold

Deltag i en unik international konference om fremtidige hospitalsbyggerier i Danmark

Startskuddet er netop gået til opførelsen af fremtidige danske sygehuse til en samlet værdi af 2,4 mia euro.

Kom og få informationer om hospitalsbyggerierne, når tre af Danmarks regioner igangsætter ”The Danish Hospital Construction Project Conference and Expo 2016”. Konferencen løber af stablen tirsdag d. 24. maj i Comwell Conference Center Copenhagen fra 12:00 til 18:00.

Konferencesalen har plads til omkring 350 deltagere og 34 udstillere, og selve konferencen har et spændende program, hvor der vil være rig mulighed for, at høre meget mere om byggeprojekterne og møde repræsentanter og beslutningstagere fra de tre danske regioner.

Som deltager vil du få adgang til unikke indsigter om byggeprojekterne og de ledsagende projektplaner og opgaver. Konferencen fungerer som et åbent forum, hvor danske og internationale virksomheder kan fremvise deres kompetencer og kvalifikationer, afdække nye forretningsmuligheder og starte en dialog med potentielle samarbejdspartnere og entreprenører i ind- og udland.

De tre partnere, Copenhagen Capacity, Invest i Denmark og Bygning Netværk, er til stede hele dagen på konferencen og vil være klar til at hjælpe virksomhederne med at etablere sig i Danmark og skabe relationer til relevante rådigvere, partnere og underleverandører.

Se invitationen her