Spring til indhold

Global Green Growth Forum (3GF) finder sted i København d. 20.-21. oktober

Den danske statsminister, Helle Thorning Schmidt, er vært for det årlige Global Green Growth Forum (3GF), som finder sted i København d. 20.-21. oktober.

Topledere fra hele verden samles for fjerde år i træk i København for at finde konkrete løsninger og anbefalinger til, hvordan der kan fremkomme en langsigtet bæredygtig grøn vækst. Det fjerde 3GF-topmøde finder sted d. 20.-21. oktober 2014 i København.

Her samles regeringer med nogle af verdens førende globale virksomheder, investorer, byer, internationale organisationer og civilsamfundsrepræsentanter for at dele viden og indgå i 11 konkrete partnerskaber for grøn omstilling.

3GF ønsker at vise, at det at vælge grønne løsninger både er en god vej til vækst og en nødvendighed, for at kunne overkomme de udfordringer, som verden står over for i fremtiden i form af klimaforandringer og stigende befolkningstal.

Blandt deltagerne ved 3GF er, foruden den danske statsminister, statsministrene fra bl.a. Ghana og Etiopien, direktører fra globale virksomheder som BMW, Maersk, IKEA, Levi STrauss & Co. og Samsung, samt ledere af internationale organisationer og institutioner.

Dette års topmøde fokuserer på ændring af forbrugs- og produktionsmønstre samt hvordan vi i dag kan påvirke milliarder af fremtidige middelklasseforbrugere til at træffe bæredygtig valg - en helt central forudsætning for at sikre fremgang og økonomisk vækst for alle uden samtidig at undergrave fremtidige generationers eksistensvilkår.

Du kan læse mere om 3GF og se filmen "A Call to Green Action" her.