Spring til indhold

The Trade Council tilbyder

The Trade Council på den danske ambassade i Stockholm står klar til at hjælpe danske virksomheder ind på det svenske marked.

Ydelser

The Trade Council i Sverige agerer som strategisk partner for danske virksomheder på det svenske marked inden for en række områder heriblandt eksportstart, strategi- og forretningsplaner, partnersøgning, etablering, rekruttering, public affairs

Vores ydelser er underlagt The Trade Councils betalingsordning. Vi beregner DKK 955,00 pr. påbegyndt time. Der afgives på forhånd et tilbud på enhver opgave.

The Trade Council yder tilskud til små og mellemstore danske virksomheder gennem følgende programmer. Læs mere om vores tilskudsprogrammer her.

The Trade Council i Sverige har særligt fokus på følgende områder Digitalisering, Urbanisering, Sundhed og Miljø. Du kan læse mere om de forskellige sektorer samt den/de tilknyttede kontaktperson(er) her.

Eksportfremstød:

Formålet med eksportfremstød og delegationsbesøg er at skabe kontakter til forretnings- og samarbejdspartnere og give de deltagende virksomheder større viden om lokale markeds- og forretningsvilkår.

For mere information om eksportfremstød se her.