Spring til indhold

Faggruppe for byggeri og anlæg

Nordisk-baltisk netværksgruppe på LinkedIn målrettet arkitektur, byggeri og anlæg

Formålet med gruppen Arkitektur, Byggeri og Anlæg i Norden-Baltikum på LinkedIn er at dele viden og opbygge et stærkt netværk blandt danske aktører med interesse for arkitektur, byggeri og anlæg i den nordisk-baltiske region.

Baggrunden for netværksgruppen er et ønske om at have en platform, hvor danske virksomheder løbende kan holde sig orienteret om udviklingen i regionen, hvor man kan følge Eksportrådets initiativer, og hvor man kan gå i direkte dialog med Eksportrådets medarbejdere på de forskellige markeder.

Platformen er gratis og åben for alle med interesse for sektoren.

Medlemmer af Arkitektur, Byggeri og Anlæg i Norden-Baltikum modtager blandt andet løbende information om udviklingen på bygge- og anlægsmarkederne i Norden-Baltikum. I gruppen er der også mulighed for at netværke med andre danske virksomheder og organisationer med interesse i regionen. Sidst men ikke mindst giver netværket et overblik over Eksportrådets initiativer for at fremme dansk arkitektur, byggeri og anlæg på de enkelte markeder.

Hvis du ønsker at være medlem af netværksgruppen, kan du finde gruppen på www.linkedin.com ved at søge på dens navn. Du kan også kontakte den danske ambassade i Stockholm.

Introduktion til ABC I Norden-Baltikum på LinkedIn

Yderligere information  
Danmarks Ambassade i Stockholm
Tlf.: +46 08-406 75 00
E-mail: stoamb@um.dk 



Seneste nyt

    Se alle