Spring til indhold

Værdifuld markedsinformation om Sverige

Juridiske rapporter omkring salg, virksomhedsetablering og ejendomme i Sverige kan være en god investering for danske virksomheder, som gerne vil starte eksport til Sverige.

Danmarks ambassade i Stockholm oplever stor interesse fra danske virksomheder, der ønsker at eksportere til Sverige og senere etablere sig. Mange henvender sig hvert år til ambassaden med spørgsmål som "når vi skal sælges vores produkter, bør vi så have en sælger lokalt?", "Er det sværere at afskedige medarbejdere i Sverige?" og "hvornår bør vi oprette et datterselskab i Sverige?".

Som næststørste eksportmarked og et af de største begyndermarkeder for danske eksportører er der mange grundlæggende spørgsmål der skal besvares. Ambassaden har derfor i samarbejde eksterne svenske eksperter udarbejdet tre markedsrapporter med fokus på de forskelligheder, som danske virksomheder bør være særligt opmærksomme på ved opstart og etablering i Sverige.

Rapporten "Salg i Sverige via ansatte sælgere/handelsrejsende, handelsagenter og eneforhandlere" har fokus på eksterne distributionskanaler og er den mest efterspurgte. Rapporterne "Virksomhedsetablering og beskatning i Sverige" og "Køb og leje af fast ejendom i Sverige" har derimod fokus på virksomheders etablering af egne afdelinger i Sverige.

Alle tre rapporter indeholder konkret information og giver gode råd om forholdende i Sverige.

Rapporterne kan erhverves for 1.200 DKK pr. stk.

Den danske ambassade i Stockholm

Mette Ehlers Mikkelsen

Tlf.: +46 (0) 8 406 751 

E-mail: metmik@um.dk

 Seneste nyt

    Se alle