Spring til indhold

Spark eksporten til Sverige i gang med Vitus

Vitus er Eksportrådets eliteprogram for danske virksomheder, der kan og vil ekspandere globalt på den mest effektive måde.
Vitus programmet fokuserer på konkrete salgsaktiviteter i jagten på eksportordrer og på at sikre et solidt fodfæste for virksomhedens salg på det pågældende marked inden for blot 12 måneder.

Kernen i programmet er solid forberedelse og benhård eksekvering af en skræddersyet eksportstrategi helt frem til konkrete ordrer på et nyt marked. Virksomheden får i hele forløbet tilknyttet en erfaren eksportrådgiver fra Eksportrådet, der er bosiddende på det valgte marked, og som dermed har et lokalt sektorkendskab og solidt netværk samt kender muligheder/faldgrupper mv.

Via programmet deltager virksomheden i 2 workshops og får sparring igennem et ekspertpanel med internationale toprådgivere. Derudover er eksportrådgiveren til rådighed i op til 265 timer.
Vitus kræver engagement. Derfor er det ikke helt gratis at deltage, men der gives et betydeligt offentligt tilskud på 65 % af rådgivningstimerne.

Næste deadline for ansøgning er d. 14. marts 2014. Kontakt os på ambassaden i Stockholm for yderligere information og ansøgningsskema.

 

DANISH EMBASSY, STOCKHOLM

KGL. DANSK AMBASSADE / S-111 52 STOCKHOLM

PHONE +46 (8) 406 7500 / SVERIGE.UM.DKSeneste nyt

    Se alle