Spring til indhold

Brug af data - Vindende kampagner og udvikling af organisationer

Det har været en fornøjelse for den danske ambassade i Stockholm at lægge residens til Groupcares arrangement: 'Brug af data: Vindende kampagner og udvikling af organisationer', som var særligt rettet mod politiske partier.

Groupcare tilbyder politiske partier, arbejdsgiverorganisationer og foreninger rådgivning, vidensdeling og løsning til håndtering af medlemmer. På arrangementet fortalte Groupcares direktør Lisbeth Bekker, hvordan politiske partier kan opsamle og anvende medlemsdata for at udvikle organisationen og styrke arbejdet i den lokale organisation. Desuden kom Lisbeth Bekker ind på, hvilke tendenser man har observeret i Danmark hos de politiske partier, som i stigende omfang benytter sig af medlemsdata.

Derudover var der oplæg fra Nextwork, som sammen med virksomheden Analyse & Tal inspirerede med observationer og konklusioner fra valget i USA samt deres analyser i Danmark, hvor man har kigget på vælgernes adfærd, primært ved at indsamle data fra Facebook. Altinget bidrog med et oplæg vedrørende anvendelse af data for at kortlægge politiske interesseområder. 

Ambassaden oplevede en stor interesse fra de svenske politiske partier, som deltog i arrangementet. Der er ingen tvivl om, at Groupcare bidrog med indsigt og inspiration til, hvordan svenske partier fremadrettet kan arbejde med medlemsdata.

""Seneste nyt

    Se alle