Spring til indhold

Vitalis 2016 - Fokus på digitalisering af sundhedsvæsnet

Den danske ambassade i Sverige og Healthcare DENMARK vil som partner af Vitalis 2016 være repræsenteret ved den store sundhedskonference i Göteborg. Deltag i Vitalis konferencen og oplev den største E-sundhedsbegivenhed i Skandinavien.

I perioden 5-7 april 2016 har du muligheden for, at blive en del af det største e-sundhedsevent i Skandinavien. Den danske ambassade i Sverige og Healthcare DENMARK har den store ære, at være partner ved dette års Vitalis event. Partnerskabet er ensbetydende med, at parterne  bidrager med spændende præsentationer af danske E-sundhedsprojekter. Det foreløbige program byder på oplæg fra blandt andre, den danske e-sundhedsportal Sundhed.dk, Kommunernes landsforening, Digitaliseringsstyrelsen, Region Midtjylland, Aarhus- og Københavns Kommune.

Derudover vil Healthcare DENMARK, Dansk Industri og ambassaden organisere en fælles stand (den Danske Pavillon). Her kan du møde repræsentanter fra innovative danske virksomheder fra E-sundhedssektoren.

Vitalis konferencen og udstillingen er organiseret som en integreret begivenhed, der kombinerer et stærkt konferenceprogram med en stor og bemærkelsesværdig udstilling, hvor de førerende aktører fra E-sundhedssektoren vil præsentere deres produkter og tjenesteydelser. Det betyder, at konferencens deltagere kan udforske de fremviste produkter, der relaterer sig til de diskuterede emner i seminarerne.

På seminarerne kan du lære en masse om de forskellige temaer inden for E-sundhed, eksempelvis patientsikkerhed, telemedicin og teknologi.

Mere end 3.200 deltagere ventes på årets Vitalis konference, herunder repræsentanter fra den svenske sundhedssektor, de offentlige myndigheder, den akademiske verden og industrien.

Hvis du er interesseret i, at fremvise et produkt under Vitalis konferencen på den Danske Pavillon, skal du kontakte chef konsulent, Helle Bundgaard   fra Dansk Industri eller ambassadens eksportrådgiver, Charlotte Falk Johansson

Læs mere om  Vitalis her. 

Læs ambassadørens interview om Vitalis her.

 ""

 

 

 Seneste nyt

    Se alle