Spring til indhold

Konsulaterne i Malmø, Helsingborg og Gøteborg er officielt genåbnet


Konsulaterne i Malmö, Helsingborg og Göteborg er nu officielt genåbnet. Vi er glade for at kunne annoncere dette efter en proces med konsulskifte.

Danmarks Ambassade i Stockholm byder følgende tiltrædende konsuler velkomne:

Johan Tollgerdt overtager stillingen som konsul i Malmö fra Lars Ljungälv. Johan Tollgerdt er chef hos Lindahl's Property Group med speciale i bygningsarbejde.

Göran Hellström overtager stillingen som konsul i Helsingborg fra Niels Vallø. Göran tiltræder som grundlægger af virksomheden Navet. Han har i virksomhedens levetid bl.a. opnået erfaring som forretningskonsulent, teamleder, kundechef og direktør. Göran og Navet har derudover været involveret i oprettelsen af Campus Friends i Helsingborg-regionen.

Jonas Nilsson overtager stillingen som konsul i Göteborg fra Magnus Törnbrink. Jonas tiltræder som advokat og partner hos Foyen Advokatfirma. Jonas er bl.a. specialiseret i forretningsret, tvistbilæggelse, foreningsret, procesrelateret ret samt ejendomsret.

Danmarks Ambassade i Sverige anerkender de aftrædende konsuler for deres arbejde og ønsker dem held og lykke fremover. Afslutningsvis vil vi igen sige hjertelig velkommen til nye konsuler!


Seneste nyt

    Se alle