Gå til indhold

The Trade Council tilbyder

The Trade Council på den danske ambassade i Stockholm står klar til at hjælpe danske virksomheder ind på det svenske marked.

The Trade Council i Sverige agerer som strategisk partner for danske virksomheder på det svenske marked inden for en række områder heriblandt eksportstart, strategi- og forretningsplaner, partnersøgning, etablering og public affairs. Gennem strategisk rådgivning kan vi bistå med at træffe de nødvendige valg, der skal sikre at du lykkes med eksporten. Konkret lægger vi en arbejdsplan, som vi sammen udfører.

The Trade Council tilbyder danske virksomheder en række ydelser, såsom:

  • Markedsanalyser (f.eks. en gennemgang af konkurrenter, prisforhold, lovmæssige krav til produktudformning, vurdering af kundegrundlag eller en identifikation af afsætningskanaler)
  • Partnersøgninger
  • Eksportstrategier (tager udgangspunkt i virksomhedens ressourcer og udviklingsmuligheder)
  • Besøgsprogrammer (besøg hos svenske virksomheder, samt ledsagelse til møderne, udarbejdelse af lister over relevante samarbejdspartnere, markedsovervågning mm.)

Vores ydelser er underlagt Udenrigsministeriets betalingsordning. Vi beregner således DKK 880,00 pr. påbegyndt time (i 2023). Vi vurderer på forhånd, hvor mange timer en given opgave vil kræve og afgiver i henhold dertil et tilbud. Sagsbehandlingen påbegyndes først efter din accept af dette tilbud.

Vi ser frem til at drøfte din virksomheds behov, og giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os her.

Mere information:

The Trade Council hjemmeside
The Trade Council kan hjælpe med at udvide din virksomheds salg til både nye og eksisterende markeder. Vi har rådgivere og eksperter på alle de vigtige eksportmarkeder.

Eksportsparring
Programmet Eksportsparring forbereder din virksomhed bedst muligt til eksport. Eksportsparring sker i dit lokale væksthus.

Åbn nyt marked
Vi kan hjælpe dig med at åbne nye markeder. Læs om hvordan The Trade Council bistod iNordvativ A/S til at komme ind på markederne i Tyskland og Benelux.

Styrk din position
The Trade Council skaber strategiske alliancer for at hjælpe din virksomhed med at opnå resultater. 

Håndtér told- og eksportregler
Vores eksporttekniske rådgivning kan hjælpe med oplysninger om told- og eksporttekniske forhold på eksportmarkederne.

E-handel
The Trade Council har udviklet en række services, der hjælper din e-handelsvirksomhed i gang med online-eksport til udlandet eller med salg til udenlandske e-handelsportaler.