Gå til indhold

The Trade Council

The Trade Council i Sverige er repræsenteret ved den danske ambassade i Stockholm. I handelsafdelingen arbejder vi hver dag for at fremme dansk eksport og styrke danske virksomheders position på det svenske marked.

Kontakt os

Kom i kontakt med the Trade Council i Sverige. For at vi kan rådgive din virksomhed på den bedst mulige måde, bedes du udfylde kontaktformen

opdateret 6/10/2021

The Trade Council på den danske ambassade i Stockholm er din strategiske partner i Sverige. Vores placering på den danske ambassade gør, at vi kan tilbyde unik adgang til offentlige såvel som private aktører i Sverige. The Trade Council giver danske virksomheder adgang til det svenske marked, bidrager til at øge danske virksomheders igangværende aktiviteter i Sverige og løse virksomheders udfordringer på det svenske marked. 

 

Vores fokusområder ligger inden for bæredygtig byplanlægning, industri og byggeri, energi og miljø, sundhed og ældrepleje samt digitalisering og teknologi i den private og offentlige sektor. Der er tilmed et tæt samarbejde med The Trade Council i de andre nordiske lande.